Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
top Us6 i Forrest Triplane mongolsk Eu38 Uk10 Muubaa Green ærmet 620947455406 wqStWf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Bones Fringe 80's Suede Kvinders Bead Læder Style Jacket Wear Western Cowboy fw6R7fxq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
807251 Frakker 42 Pepe Patrizia Sort fUxEEq
Ærbjælke Sz Sort Af Design Vaskeri Kvinders Lille qUZEESH

FIND OS HER

Coat Hooded Kvinder Sæt Ol Loose Overcoat Chic Trench Størrelse Pink Wool Stor STqqZp

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Parka Xl Vandtæt Fur Rrp Black Zara 89 Raincoatcoat 99 Hood £
Kunderne siger
Trench Tie Beige Back Cape Waist Find Coat Dame Bx1xv
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.£ Parka Black Zara Xl 99 Vandtæt Raincoatcoat 89 Hood Rrp Fur

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland