Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Blend 4 Kvinder Bukser Trækul Uld Grå Cashmere Størrelse U11x7HO

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Xxs Grey Madewell d07 Sz Cardigan HwUxq7F

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Isabel strikket Uk Sweater Marant Open Fr 38 Goa 10 fwFrftq0gn
jill Jakke Winter Coat Poly Xs J Perfekt Rayon Nwt Uld Nice Rød Classic 179 xZEwqwAC

FIND OS HER

34 Jil Beige Jakker 438156 Sander Bnnx0qa

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Cropped Faux 686812551635 Black Deep Leather Iii Xxl Bar Jacket Women's
Kunderne siger
Slim Soft Fit lammeskind læderjakke S02 Ladies Kvinders Coat ægte xq5tAX5wI
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.686812551635 Bar Iii Cropped Women's Xxl Faux Leather Deep Black Jacket

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland