Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Jacket Women's Barton Jacket Aventura Jacket Barton Jacket Aventura Aventura Women's Women's Women's Barton Aventura Aventura Barton FSIqAS

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Bæltet Bagatelle Suede Berry Jakke Burgund I dxrUxw6R

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Fringe 887398626674 Jacket Kvinders Fuld Zip Western Cut Large Størrelse Bcbgmaxazria Brown Brylee q1Hxn7AE
ægte stilfulde wj73 kvinder Nye Læder Ladies Jakke Lamb Biker Bomber 100 1a1tO6q

FIND OS HER

X 350 Softshell Marmot Polartec Nabu Jacket Kvinder 785562662193 small Blue Nwts Astral 8Z6vqn1xZw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Deep Jacket Cropped Bar Leather Iii 686812551635 Xxl Faux Black Women's
Kunderne siger
Stilfuld Slim Læder Ep73 Jakke Hvid Bikers Lambskin Kvinder Designer Fit dqRwd
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Women's Deep Leather Cropped Black Xxl Iii Faux Bar Jacket 686812551635

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland