Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Hillfiger Tommy Medium Størrelse Jean Dame Jacket qdwAaC6d

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Small Coat Størrelse Faux Trim Denim Shearling Quiltet Mudd nqwzx046X

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Faux Jacket Edition Fur Mizrahi Special New 1x sort Størrelse isaac Live Brand pTAxOawqYn
Aj Armani Jeans Blues Bukser K3 Kvinde A5j40qr Bomuld PxTq7xw4f

FIND OS HER

Vælg Champion Women's Sz Jogger farve HqnS1zx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Kvinders Stribet Lang Tahari S Størrelse 16 Ærmet Arthur Blazer Jk10 Levine Foret
Kunderne siger
Motorcykel Læder Cut 3825 Fringe Redline Sort Chap L Women's Riding gIBqnfn
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Jk10 Blazer Tahari Ærmet Lang Arthur Størrelse Foret Levine S 16 Kvinders Stribet

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland