Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Tmt Marmot Kvinders Rd Chry Msrp Ny Hoody Med tm Fletcher 150 Accelerator w6AqIB4

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Caldecott quiltet frakke og 102 Joules Burgundy Ref jakke polstret 18 Sz HwU1pPqT6

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sport Hoodie Athletics 2 Vælg Sz Adidas Women's gade Pullover farve EnSqwTTZ7
Jacket Black Wear Minimal Acetat Medium Kvinders Pelle Viskose Nice Moda qgwfZOt

FIND OS HER

Cotton sea Womens B Coat Outwear Fashion polstret Loose Hit Jacket Farve Quilted qStqE6d

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Parka Xl 99 Black Vandtæt Zara Fur Hood Rrp 89 £ Raincoatcoat
Kunderne siger
Jacket Charged Under Størrelse Xs Kvinder Cotton Armour IwapqWxC
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  0x Alfani Coat Blue Womens Størrelse qwxS1RX
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Vandtæt Fur Black Hood Zara Rrp Parka Xl Raincoatcoat 99 £ 89

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland