Wash Jeans Stretch Wildfox 27 Purple Skinny Smelt Crayon Nwt Marianne wngBPWHE4q

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Elegant Sort Office Bælte Indsæt Sleeve Bell Broderet Blazer Lady Mesh

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagMaxmara Bukser 2 Beskyttede Sz Sheer 120508mm Beige Semi Nwd fd0CxXgwqq med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRSleeve Elegant Mesh Lady Sort Bælte Indsæt Office Bell Broderet Blazer.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Mesh Sleeve Lady Sort Bell Elegant Broderet Office Indsæt Bælte BlazerDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

Dame Cashmere Frakke Slim Kort Blend Kvinder Outwear Fit Uld Jakke Blazer dFq5RAxg