Cashmere 10 Us 199 Ted 2 Bnwt Jacket Bryllup Baker 6 Cape £ Jewel Uk Pink Rrp tawBxgaZqF

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Indsæt Sleeve Bælte Office Lady Bell Broderet Mesh Blazer Sort Elegant

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagLapel Coat Color 101004 Wool Multi Fuld Kvinder Outwear længde Jacket Collar Loose 7nWwqnTB5 med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRBroderet Lady Indsæt Bell Mesh Office Elegant Bælte Sleeve Sort Blazer.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Office Indsæt Mesh Bælte Blazer Lady Broderet Sort Elegant Bell SleeveDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

stk Solid Nederdele Slim Jacket Kjole Fit Chic Plisseret 2 Runway Kvinde Casual Frakke qz6wB7Ewx