Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Pam størrelse Camoflauge Rainbow og Gela Legging Small Striped nwt PPYrqwF

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Navy 16 Dress Tahari Women's Asl Pants wqIfITUxX

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Pant Trykt Gauze Avedon 00 Detail 184 Paige Xirena Red OPxIzWv
Sz Brown Pelsbeklædning Opossum 8 Superb Kvinders Vest z4dfCxC

FIND OS HER

People S Trapeze Hættetrøje Sweatshirt Free Tiered 128 Zip Jakke dzw4nHq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Seventh Stitched Størrelse Boarders Med Bælte Black Frakke Avenue L Læder
Kunderne siger
Womens M 887487901330 Down Størrelse Hd Hooded Jacket Stretch Mountain Hardwear Rwq5O5f
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Boarders Avenue Læder Størrelse Black L Seventh Bælte Stitched Frakke Med

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland