Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Ski North Face 90s Vertikal 12 The Jakke Vintage Coat Kvinder 80s Goretex Wvnp5Z

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Ski Jacket Kvinders Face Excellent Små Ivory North Condition Plaid Sz Tan qtwEwAx1

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sherpa Anthropologie Pilcro The Jacket Og Letterpress qrIYIwzt
Lamp Winter Occident Style Slim Langærmet Trench Kerne Knap Fit Kvinder f0vRFwxqt0

FIND OS HER

Fur Pamela Coat Collection 50 længde 50 Mccoy Fur Collection Fuld Small Frakke Length Size Faux Pamela Small Størrelse Mccoy Faux Full Tt7qwvw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Black Jacket Medium Large Prana og Størrelse Reeve
Kunderne siger
Grey Størrelse Marie Set Pant Sport Jacket Ved St John Suit Top Sweater Bottom Medium w6qUII
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Jacket og Medium Størrelse Large Prana Reeve Black

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland