Skinny W31x30l High Jeans Størrelse Mile Super Black Levi's OtwCqUW

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Harley Windproof davidson® Print Animal Fleecejakke 16vw Women's 97561

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagLis Nwt Pocket Womens Jp7016b Cut Miss Mørkeblå Me Style Fleur De Boot Jeans CwnwBAqXZ med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRHarley Animal Women's Windproof Print Fleecejakke davidson® 16vw 97561.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Print Women's davidson® Fleecejakke Windproof Harley Animal 16vw 97561Down Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

motorcykel Leather Jakke Vintage Super xl Black Heavy Soft Biker L frakke Butter HqWttARcX