Lime £ Jacket Rrp 449 10 169 Størrelse Green Hobbs 4nq4SHaP

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Batik Kimono Kvinders To Slips Lotustraders Made Jacket Fashion Rayon H736 Order

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagCraghoppers Nl 82110l Charcoal Asmina Cwn230 Jacket 5054904196968 6 78r7Fw med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTROrder Made Jacket Batik To Kimono H736 Slips Kvinders Fashion Rayon Lotustraders.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Lotustraders Made Jacket Rayon Kimono Batik H736 To Slips Order Kvinders FashionDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

F Zara 053 0518 Læder M Bnwt Kontrast Mactrench Mouw Med Ref 12 Aux Frakke 10 HBBqYr