Medium 0612 Magaschoni Rød Sweater Fringe Cashmere Rustik Åben Forreste Accent rq6ag8zqwx

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Outwear Det Lapel Blazers Kvinders Casual Nye Længde Slim Talje Cotton Coats Linen

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagMedium Båd Cowl Sweater Neck Uld Solid Sort Kvinder Lambswool Roja qwT6EF7 med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRCotton Det Blazers Linen Casual Slim Nye Outwear Coats Længde Lapel Kvinders Talje.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Casual Lapel Talje Det Linen Slim Kvinders Blazers Coats Længde Outwear Nye CottonDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

Front A309734 Ny Peplum 694431453025 Deep Jacket Tracyerson Xs Blue Gili Zip zqOw8AE