Óriás Rabbinik, és Buffok!

Clone's picture
Hungarian

Esemény típusa: 

Esemény időpont: 

Wednesday, 2017, May 31 (All day) to Thursday, 2017, June 15 (All day)

Esemény részletei: 

Az óriás Rabbini-k elárasztják Hakain’s Crossing-ot, új napi jutalmak, és szerverre szóló buffok.

 

Rabbini Onslaught


Fegyverbe Riderek! Az óriás Rabbini megtámadta Hakain’s Crossing-ot és mindent el akar pusztítani! És ez még nem minden, le kell győznöd az általa idézett segítőket is. Minden 2 órában Lucious Volifax Rabbini  meg fog jelenni Hakain’s Crossing külterületén. De van egy trükk is, az óriás Rabbini királyt csak spéci fegyverrel lehet sebezni! 

Ugorj el Hakain’s Crossing-ba és beszélj  Chase NPC-vel akit a Victory Plaza-nal találsz. Ha elfogadod a  “Rabbini Onslaught”küldetést nála, ő ad neked cserébe  Rabbini Bombát. Ezzel tudod megtörni a támadó nyúl erejét. Ritka esetben a rabbinik is dobhatnak Giant Rabbini Bomb-át melyek nagyobbat sebeznek mint a sima Rabbini Bombák!

Amennyiben sikeresen megcsinálod ezt a napi küldit, úgy minden nap két darab Victory coint kaphatsz, de a quest ismételhetővé válik éps minden toövábbi teljesítéskor plussz 1 coint zsebelhetsz még be küldetésenként. A  Victory Coinokat  Chase-nek a boltjában válthatod be a következőkre:

 

Chase’s Shop

Item

Victory Coins Needed

Lv. 160 Tempering Stone (2 Pack)

5

Legendary Familiar Seal Token

10

Shining 30% Elite Tempering Stone

20

Legendary Mark Box

40

+5 Heroic Seal Stone Extractor

50

 

World Unity Buff


Ugy ünnepeljük a szerver összevonást, hogy korlátozott ideig minden szerver megkapja a  World Unity Buff-ot! Amely a következőkkel jár:

  • Overall Attack +10%
  • Overall Defense +10%
  • Guild Points Earned +10%