Event

The Return of the Giant Rabbini

Clone's picture

Esemény részletei: 

You’ve driven away the giant Rabbini from Hakain’s Crossing, but he’s come back for some revenge! Lucius Volifax Rabbini has returned to wreak havoc to the peaceful lands of Hakain’s Crossing and you must stop him once again! Two new repeatable daily quests named “[Event] Rabbini Onslaught” have been added to NPC Chase at Victory Plaza of Hakain’s Crossing. Rabbini Mobs will now spawn in the field and are part of the event quests. Complete these quests and receive Victory Coins.

English

Server Buff Events (+ 30% rare drop chance)

Clone's picture

Esemény részletei: For a limited time, gain extra stat boosts with special Server Buffs for all Riders logged in during the event period. In addition, a Rare Drop Chance boost has been added to the list of buffs! Grind faster and get a leg-up during your dungeon runs with the Time of Growth buffs which include:

English

Temper Transfer Event

Clone's picture

Esemény részletei: 

Új legendary itemet szereztél? Nem akarod a tempert 0-ról kezdeni?

Itt a megoldás!

Lépj be és vásárolj Tempering Transfer Stone-t. Látogasd meg NPC Raven-t  a Victory Plaza-ban  és tekintsd meg Tempering Transfer Stone shop ajánlatát. Ez a korlátozott idejű tárgy lehetőséget biztosít, hogy átvidd meglévő itemed temper szintjét egy új itemre.

Temper Transfer Stone:

  • Ára: 1 Gold

Így működik:

Undefined

Onward to Ellora Buff Event

hungaricum's picture

Esemény részletei: 

Az event ideje alatt kapunk egy buffot, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • HP Increase +20%
  • All Attack +20%
  • Character EXP +20%
  • Tempering Success Chance +30%
  • Heroic familiar spawn ideje felére csökken
    • Exarahn and Stygaea familiars nem érintettek

A buff minden régióra, instára egyaránt érvényes és 16.-áig élvezhetjük előnyeit!

Undefined

Adventurer Carter and Onward to Ellora Events

hungaricum's picture

Esemény részletei: 

Gyűjts be mindenféle lovakat ezen az eventen!  Lépj be március 4 és március 8 között , hogy megszerezd az Adventurer Carter’s Collection Box-ot. 2 óránként kapni fogsz egy boxot, ami az Ellora stroragébe kerül majd. Ezek a boxok random tartalmaznak valamilyen mountot ami kell majd a kollekcióhoz.

Ezeket a boxokat csak március 8 -ig kapjuk.A box tradelhető lesz, szóva lehet vele kereskedni és cserélgetni is március 16.-ig.

Undefined

Mardi Gras Festival Event

hungaricum's picture

Esemény részletei: 

Utazz el Hakain’s Crossing-ba, hogy kezdődjön a móka! Látogasd meg az elfoglalt fánk árust NPC Jacob Rabbini-t , a Victory Plaza-ban. Vedd fel és csinaáld meg a ‘All You Need is Food’ napi questet, és Jacob megköszöni neked egy All-Crowns Fest Orb-al illetve egy 1-day Raven Mask-al! Vedd fel a Raven Mask hogy Rare Drop Chance of +5% -ot kapj és megnöveld a Familiar EXP-t  30%-kal., A móka része , hogy ezt a mókás és egyben misztikus maszkot hordhatod!

Undefined

Lucky Riders Event

hungaricum's picture

Esemény részletei: 

Az event ideje alatt légy bejelentkezve a megadott időpontok között és minden nap lehetőséged van 6db Commanders Lucky Box megszerzésére.

Minden accoounton ay összes karakterrel érdemes bejelentkezni, mert mindegyik kapni fogja.

Időpontok:

Undefined

Pages

Subscribe to RSS - Event