Kvinders S 706258509936 Black Club Sweater Perle Charter Udsmykket Classic Cardigan Tqx58P8

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Aviator Jakke Fur Blomster Broderet Denim Udsmykket Tiger Jean Udsøgt Ny

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagVælg Sz farve Garn Tube Cardigan Women's Kensie xvw0pq7x med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRBlomster Udsmykket Jakke Broderet Udsøgt Fur Jean Tiger Aviator Denim Ny.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Aviator Ny Blomster Jakke Fur Denim Udsmykket Broderet Udsøgt Jean TigerDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

Green Nordstrom Chino Bukser Camouflage Nwt Cruiser Straight Madewell Army Olive znn4PU