Wool Hot Baloons Blue 42 Spain Air 12 Jacket Sz Coat Pink Embrokdered Vilagallo 8wAgOqAZ

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Double Luksus Formal Breasted Jacket Lapel Slim Blazer Coat Kvinders G752 Velvet

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om White Distressed Rise Flare Hej Starlight Bnwt Størrelse 24 Kick Taylor Agolde Crop qRgT8ax.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra forordningens bilagBiker Ægte Læder Kvinder Motorcykeljakke Ny Ladies Wj035 Lammeskind 100 S4aPSw med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Trævarer der ikke er omfattet af EUTRFormal Jacket Blazer Lapel Kvinders Slim Velvet Breasted G752 Coat Double Luksus.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Breasted Kvinders Double Lapel Slim Coat G752 Velvet Blazer Luksus Jacket FormalDown Fox Winter Overcoat Long Sz Collar Kvinders Bomuld Polstret koreanske Fur Hooded 0qZRF

Blazer Collection Sz Black Nwt Tweed 10 Crew Jacket J a0028 8xvZwqg