Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Turtleneck Top Ribbed Elie Nwt uld Sz Tahari Chatham S Cashmere 198 Sweater 1R8wq1aAx

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Sexy Oversized Strikket Cardigan Runway Jumper Sweater Aj71 Dame ZYxBqwU

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Small Collection Udsolgt panel Side Cashmere J Sweater Crew wqY6Z
Full Mountain 8 Ladies Women Grey Ny Jacket Coat Zip Nevis Warehouse Fleece CrTqrXw

FIND OS HER

B Jean Frankie Jakke I Militia Hæren Denim Studded 1wdfqv4d

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Womens Pels Vests Løse Korea Faux Style New Veste Chic Outwears Lange Coat
Kunderne siger
New Urban Brand Outfitters Bomber Medium ZYaUxn4w
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Korea Style Løse Womens Lange Veste Faux Pels Coat New Vests Outwears Chic

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland