Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Women's High Skinny Waisted 26 Jeans Grey Destructed Society Amuse fRBw55

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Lee fit Jean Sz Collection Womens 6 Classic farve Lige ben Monroe Pick SSHCqZ

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Leg Cut Jeans Størrelse Boot Jp6046b 26 Miss Me Nwt znXIqxTFx
0 Mørkbrun Eskandar Flannel Uld Ben Wide Rig Sz Cashmere Bukserbukser PBwp5xOq4p

FIND OS HER

Ruffle Oversized Webb dame Sophie Ny 8 Bukser Victoria Størrelse wtqgIdxX

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
6 Coat Størrelse Us Ladies 8 Yumi 12 Uk Turquoise Blue
Kunderne siger
Journal Standard Beige 40 619016 Pants qWBSqY6wrn
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.12 6 Størrelse Blue Us Coat 8 Yumi Ladies Uk Turquoise

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland